Απολαύστε υπεύθυνα


 

 

 

Πάμε Θέατρο


 

Φράνσις Ντάρμπριτς

Η μπουτίκ του Φράνσις Ντάρμπριτς
La Boutique by Francis Durbridge (1967)

Σκηνοθεσία: Λάμπρος Κωστόπουλος
Μετάφραση και ραδιοφωνική προσαρμογή: Ιώ Μαρμαρινού
Μουσική επιμέλεια: Έλλη Σολομωνίδου-Μπαλάνου
Επιμέλεια ήχων: Δανάη Ευαγγελίου
Ρύθμιση ήχου: Θανάσης Πολίτης
Παίζουν με τη σειρά που ακούγονται οι ηθοποιοί:
Χάρης Παναγιώτου, Μαρία Κωνσταντάρου, Νίκος Χατζίσκος, Νίκος Τζόγιας, Μάκης Ρευματάς, Γιώργος Μοσχίδης, Χλόη Λιάσκου, Λάλια Λασκαρίδου, Νάσος Κεδράκας, Λουκιανός Ροζάν, Νέλλη Μαρσέλου, Νέλλη Αγγελίδου, Τάκης Βουλαλάς, Λουίζα Ποδηματά, Σταύρος Ρωμανός, Τιτίκα Νικηφοράκη, Βασίλης Κανάκης, Σπύρος Καλογήρου.
Ηχογράφηση 1977
*Από το αρχείο της ΕΡΤ

Ηχητικό Ντοκουμέντο
Θεατρική παράσταση:
Η μπουτίκ του Φράνσις Ντάρμπριτς
Διάρκεια: 3:05:34

*Με αριστερό κλικ: Άνοιγμα αρχείου (live), με δεξί κλικ -αποθήκευση ως-: ή -αποθήκευση προορισμού ως- για την αποθήκευση του αρχείου.

Yπόθεση:
Ο Ρόμπερτ Μπρίστολ καλείται νε διαλευκάνει ένα έγκλημα. Το έγκλημα αυτό είναι  η δολοφονία του αδελφού του, το πτώμα του οποίου βρίσκεται στην επιχείρηση μόδας  «La Boutique», η οποία ανήκει στην πρώην σύζυγο. Είναι σίγουρο ότι η επιχείρηση αυτή ήταν η βιτρίνα μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας η οποία θα κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί.

Φράνσις Ντάρμπριτς

Ο Φράνσις Ντάρμπριτς (25 Νοεμβρίου 1912 με 11 Απριλίου 1998) ήταν Άγγλος θεατρικός συγγραφέας και συντάκτης.
Το 1938 δημιούργησε το χαρακτήρα του ντετέκτιβ Paul Temple, ο οποίος πρώτα στο ραδιόφωνο, στη συνέχεια, σε ταινίες και 1969-1971, σε μια τηλεοπτική σειρά έδρασε κατά του εγκλήματος.
Εκτός από τη σειρά Paul Temple ο Ντάρμπριτς έγραψε άλλα μυστήρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, πολλά από τα οποία παράγονται επίσης για τη γερμανική και την ιταλική τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
Ο Ντάρμπριτς παντρεύτηκε την Νόρα Λόου το 1940. They had two sons. Είχαν δύο γιους. He died at his home in Barnes , aged 85, in 1998. Πέθανε στο σπίτι του στο Μπέιρνες σε ηλικία 85 ετών το 1998.

 

 

 

 

 

 

   Απολαύστε υπεύθυνα
   

Copyright © ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ως3
Aνάπτυξη & Yλοποίηση: Ως3 Π.Ο.Ε.Α.Μ.
Πρότυπη Οικολογική Εκδοτική Αγροτουριστική Μονάδα Ως3